"det blå rommet" ligg på vent

Boka på vent er ei relativ ny spalte på bloggen Beathes bokhylle der du skriv om boka som ligg på vent hjå deg.

Nå har eg nettopp (igjen) vore og lånt bøker på biblioteket, og i dag fekk eg med meg heim det blå rommet av Susan Henderson.

Forlaget om denne boka:

”Moren vår hadde ikke vært ute av soverommet på fire dager. Siste gang hun var ute, var ved middagsbordet den dagen far dro på forretningsreise. Hun sa hun var for sliten til å lage mat og ga oss en eske sjokoladedonuts før hun lukket døren. Hun var så sliten på den tiden, så jeg ble ikke overrasket over at vi ikke så henne morgenen etter.”Syv år gamle Tillie Harris har et stort ønske om at mamma skal bli glad igjen. Men ønsket hennes ser ikke ut til å bli oppfylt. Familien på fire flytter til Washington fordi faren skal begynne å jobbe i Pentagon. Når Tillie kommer til sitt nye hjem, er ikke moren der og faren har ingen forklaring på hvor hun har tatt veien. 
Tillie begynner å lete etter moren og en kveld finner hun en dør i kjelleren, en dør med et merkelig blått lys.Det blå rommet handler om det viktige forholdet mellom mor og datter, fortalt på en helt ny, overraskende og meget sterk måte.En historie om kjærligheten mellom en mor og hennes datter, om tilgivelse og kraften til å gå videre. En historie du vil snakke om lenge.
Sacramento Book Review”Du vil elske boken totalt, selv når den er smertefull å lese. Det er en hjerteskjærende, men givende forelling som fortsatt hjemsøker meg. Jeg elsker denne romanen, den vil bli en bestselger.”
JAMIE FORD, forfatter ”Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt”.”Den unge hovedpersonens har en så sterk fortellerstemme at boken minner meg om ”Krystallslottet” av Jeannette Walls. Jeg vil anbefale boken til alle.” 
Rosie O’Donnell, tv stjerne og forfatterSUSAN HENDERSON har vunnet en rekke litterære priser, blant annet The Academy of American Poets award. Hun bor i New York med ektemann og to sønner.

 Eg gler meg skikkelig, og synes det er nervepirrande bare å ha henne på vent, på grunn av eit svært spennande tema.

For å sjå kva andre bøker som ligg på vent kan du gå her.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s