solskinsgiveaway

Nå sit eg og smiler litt ironisk for meg sjølv, når eg kallar denne giveawayen for ein solskinsgiveaway, for på Jæren regner og bles det som bare juling (og «smarte» Mai Lene «gløymte» regnbukse då ho skulle til skuklen i dag). Grunnen til at eg kallar det for solskinsgiveaway er for at på denne tida begynner eg å publisere solskinsmåla mine på bloggen på ei eiga side. Liste kjem til å bli oppdatert litt etter kvart heilt fram til første juni. For at andre òg skal få litt kjekt lesestoff i sommar har eg derfor bestemt meg for å ha ein giveaway.

Eg er kjempeheldig og har blitt sponsa av Bazar forlag som har gitt ut blant anna pimtallenes ensomhet av Paolo Giordano,  Saras nøkkel, bummerang og huset du elsket av Tatiana de Rosnay og sist, men ikkje minst før jeg sovner, så det er ingen tvil om at forlaget gir ut mange gode bøker.

Bøkene eg har blitt sponsa med er desse:

vente på Robert Capa av Susana Fortes
En roman om forholdet mellom krigsfotografene Robert Capa og Gerda Taro.
Paris i 1930-årene er full av flyktninger fra Sentral- og Mellomeuropa på flukt fra de framvoksende fascistiske regimene. Blant flyktningene er den ungarske fotografen André og den unge polsk jødiske kvinnen Gerta. Mellom dem oppstår snart et lidenskapelig kjærlighetsforhold, som også vil prege deres karrierer. André kjemper for å få fotfeste som fotograf, men det er først da Gerta oppnevner seg som hans manager at karrieren skyter fart. Et ledd i omskapingen av André fra anonymiteten til verdensberømmelse er et navnebytte: Robert Capa blir født. Samtidig skifter Gerta navn til Gerda Taro (som likner litt på Greta Garbo, Gertas store heltinne). Men viktigere enn navnebytte er deres nyskaping: fotojournalistikken.

Robert Capa reiser til Spania og dokumenterer den spanske borgerkrigen, og snart følger Gerda etter. De oppsøker fronten og spesielt Gerda Taro utfordrer alle sikkerhetshensyn – også i forhold til kjærligheten.

Vente på Robert Capa er en intens roman om kjærlighet, krig og kunst – og en hyllest til dem som risikerer livet for å dokumentere historiens omveltende øyeblikk.
Susana Fortes er blant de yngre, men er allerede veletablert i Spania med flere prisbelønte romaner bak seg.

Vente på Robert Capa er
• Solgt til 15 land
• Filmrettighetene solgt til Michael Mann /Columbia Pictures
• Vinner av the Premio Fernando Lara 2009

tekst frå Bazar forlag

sjelekisten av Ann Rosman

En skoleklasse på tur gjør et uhyggelig funn ved den gamle Offersteinen i Marstrand: De finner et hodeløst kvinnelik kledd i middelalderdrakt. Kvinnen har tilhørt en gruppe som driver med rollespill. Kort tid etter får en av byens eldre damer sitt livs sjokk når hun oppdager et kvinnehode på en gjerdestolpe i hagen.
Kriminalinspektør Karin Adler og hennes kolleger frykter at de står overfor flere bestialske mord når det viser seg at hodet og kroppen ikke hører sammen. Snart får de nyheten om enda et makabert funn – en kvinnekropp uten hode. Også denne kvinnen hadde tilknytning til rollespillmiljøet. Karin og hennes kolleger ser et mønster. Men hvem er det som vil kvinnene til livs? Og hvorfor med en slik brutalitet?
Sjelekisten er andre, frittstående bok om politiinspektør Karin Adler og Marstrand.
tekst frå Bazar forlag
  • konkurransen varer heilt til slutten av mai
  • eg trekk vinnar første eller andre juni. Det vil bli publisert på bloggen. Vinnaren får epost. 
  • for å vere med melder du deg på i rafflecopterfunksjonen under med namn og epost eller facebook-profilen din. 
Du melder deg på i rafflecopterfunksjonen ved å skrive inn namn og epost eller bruke facebook-brukaren din. Då kjem du inn til fleire alternaltiv som «Leave a blogpost coment» eller «skriv om giveawayen.» Viss du trykker på alternaltivet «skriv om giveawayen» så må du legge igjen linken til blogginnlegget kor du skriv om giveawayen til dømes. Vel du «leave a blogpost coment» skriv du ein kommentar under og evt. svarer på eit spm eg har skrive på denne funksjonen. 


Lukke til!!!!


a Rafflecopter giveaway

7 thoughts on “solskinsgiveaway

  1. Flott Giveaway:) Har ikke lest noen av disse bøkene:) Håper jeg vinner, krysser fingrene:) Har ikke tenkt så veldig godt over hvilke bøker jeg skal lese i sommer, men blir nok litt serier som Maria av Svaneberg og Morgengry. Blir også litt Chik lit av Cecelia Ahern:)Leser nå min første bok av henne: Takk for alle minnene og jeg liker boken veldig godt foreløpig:) Ønsker deg en fin uke videre:)

  2. Flott giveaway! Jeg har heller ikke lest noen av bøkene, men de høres spennende ut begge to. Da skal jeg prøve å finne ut av Rafflecopter så jeg får meldt meg på. :)Håper du får bedre vær ut uka. 🙂

  3. Så bra giveaway! Jeg kunne tenke meg å vinne alle bøkene så jeg er ganske enkel 🙂

  4. Kjempefin giveaway:-) jeg har heller ikke lest noen av disse men har de på ønskelisten min! Krysser fingrene for at jeg vinner:-) Aner ikke hva jeg skal lese i sommer, mulig det blir resten av Cecilia Samartin sine bøker.

  5. gøy med bok giveaway! Har ikke lest noen av disse, men sjelekisten av Ann Rosman høres spennende ut. Har ikke helt planlagt hva jeg skal lese i sommer men har fler uleste som står i hylla. Skal isåfall lese de nye jeg har fått.Si at du lyver av Silvia Henriksdottir, 2 bøker av Carole Matthews og to av cecilia Samartin

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s