Boktema hos Anette – denne boka les eg akkurat nå

Tid for nytt boktema hjå Anette. Denne gongen er temaet denne boka les eg akkurat nå. 


Som de kanskje har sett tidligare dreiv eg på med Anne Franks dagbok, og det gjer eg framleis. Går litt
t r e i g t, men det er desember og i tillegg strikkar eg og skriv litt osv. Også er det juleforberedelsar sjølvsagt. Mykje vasking neste veke på meg, sidan eg får ferie i morgon. Men litt om Anne Franks dagbok.


Det er jo ikkje ei skjønnliterær bok, så det blir ikkje nokon omtale av den på same måten som dei andre. Anne Frank var jo ikkje forfattar, og dette var skrive for at ho skulle lese det sjølv, men det er enormt godt skrive, og eg synes det er interessant å lese om når dei ligg i dekning i Nederland. Sjølv om det er trist å vite korleis det til slutt gjekk, er det morosamt å lese om mange av episodane i «bakgården.» Dette er ei bok for alle som er kjekk å lese. Eg les ikkje boka det er bilete av under her, men ei litt eldre som eg ikkje fann bilete av.

Advertisements

10 thoughts on “Boktema hos Anette – denne boka les eg akkurat nå

  1. Denne har jeg lest noen ganger, og synes det er like bra hver gang 🙂 Håper du også synes den er virkelig god!

  2. Jeg leste Anne Franks dagbok flere ganger da jeg var yngre, og likte den godt. Anne skriver med en så stor livsglede og livsmot,samtidig som vi lesere jo vet hvordan det hele ender – det gjør egentlig lesingen veldig spesiell. Håper du liker den!

  3. Denne leste også jeg mange ganger da jeg var yngre, og likte godt. Det var ekstra interessant da den uavkortede versjonen kom ut og man fikk lese alt. 🙂

  4. Jeg har sett filmer som er basert på de siste årene av hennes liv, men aldri lest boka. Tror jeg burde gjøre det en gang:)

  5. Så flott innlegg! Denne boken er jo bare obligatorisk for oss leseglade. Jeg husker at jeg først så filmen på tv og syns den var sååå romantisk. Klem fra Anette 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s