Ein smakebit på ein søndag #16

I dag er smakebiten min henta i frå Midt i mellom av Jean Kwok i frå prologen. Eg har ikkje kome så langt endå, men boka er god og fengande til nå.

Det finnes et kinesisk ordtak som sier at skjebnen er vinder som blåser gjennom livet vårt fra alle kanter og driver oss fremover langs tidenes veier. Den som har sterk vilje kan kjempe mot stormen og kanskje velge sin egen vei, mens de svake må gå dit de blir blåst. 

Eg veit ikkje heilt kvifor eg valte dette. Kanskje for det eg syntes at det var fint og har litt med kva boka handlar om.

For å finne ut meir om smakebit på ein søndag kan du gå inn på Ladybug sin blogg, flukten fra virkeligheten.

Advertisements

9 thoughts on “Ein smakebit på ein søndag #16

  1. Det er godt det er bøker for alle der ute, og man kan ikke like alt nei. Om ikke Frankenstein er noe for deg, så er det heldigvis millioner trilloner andre bøker å velge mellom. 🙂 Likte sitatet du har valgt ut jeg også, det var fint. Jeg får lyst til å titte nærmere på boka hvis anledningen byr seg senere-Dette tror jeg er det første besøket mitt på bloggen din også. Jeg kommer gjerne tilbake senere.

  2. Så bra. Jeg liker veldig godt når folk kommer og besølker bloggen min, og du har helt rett i at det er flere bøker der ute som jeg kan lese. Klem, Mai Lene

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s