Boktema hos Anette min favorittforfattar på A

Det er fredag og denne veka er boktema litt forsinka, men det kom. Temaet denne veka er Din favorittforfattar på A. Eg har to som eg liker veldig godt.

Den eine er ei som alle bør ha høyrt om, nemlig forfattaren som laga forteljingar om Pippi, Ronja røverdatter, Brødrene løvehjerte og barna i bakkebygrenda. Eg har likt Astrid Lindgren så lenge eg kan hugse og då me hadde Astrid Lindgren-veke på barnekulen i sjette klasse og eg kunne gå ein dag på skulen som Madicken var eg kjempefornøgd. Når det gjeld Astrid Lindgren greier eg ikkje å plukke ut nokon abosolutt favorit, men eg skal innrømme at eg framleis synes det er koselig å sjå på filmane som er basert på bøkene.

Den andre er Ally Condie, forfattaren av boka Matched. Likte boka kjempegodt. Sjølv om det er den einaste boka eg har lese av ho, synes eg at måten ho forteljar på go historia om Cassia er fasinerande og spennande.

3 thoughts on “Boktema hos Anette min favorittforfattar på A

  1. Bra valg! Astrid Lindgren er en favoritt her også, men av en eller annen grunn husket jeg ikke henne da jeg skrev ned noen favoritter tidligere i dag. Jaja, det er jo greit at ikke alle velger samme også, forsåvidt 😉 Jeg trodde Ally Condie var helt ukjent for meg, helt til jeg googlet boka og fikk se coveret. Den står på ønskelista mi!

  2. Flott innlegg! Astrid Lindgren er en klar favoritt hos meg også, hva hadde verden vært uten henne? Ally Condie har jeg ikke hørt om, skal sjekkes ut 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s