Boktema hos Anette Den beste boka eg har lese i år

Anette er ferdig med ei yndlingsbok på kvar av bokstavane i alftabetet, men har bytta det ut denne torsdagen mot Den beste boka eg har lese i år.

Eg har lese mange kjempegode bøker i år og overhalvparten av bøkene på topp 10-lista mi er bøker eg nye bøker eg har lese i 2011 og den boka som står øverst er Verten av Stephanie Meyer. Først då eg opna boka tenkte eg: «Kva slags tull er det her?» men så byrja eg å lese og WOW. Beste boka eg har lese i heile mitt liv. Det er ei sånn bok som eg liker. Bra skriven, og bra fantasi (når det er fantasy synes eg ofte forfattaren skiv dårlig sånn at alt er litt uverkeleg, men Stephenie Meyer fekk meg til å tru at dette var sant kvar gong eg dykka ned i boka).

Mai Lene

Advertisements

2 thoughts on “Boktema hos Anette Den beste boka eg har lese i år

  1. Jeg har sett Twilight filmene, som var veldig gode, men ikke lest bøkene. Det har derimot min datter som skryter mye av dem, så kanskje jeg skulle fått med meg denne som du anbefaler! På tanum.no leste jeg at diskusjonen går livlig blant Stephenie Meyer-fansen om hva som er best: Twilight-sagaen eller Verten 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s